Timo in actie tijdens een internationaal toernooi in Oostende

Timo Lamme

Als Pampus Media House ondersteunen wij talent. Dat doen we door middel van stages en een samenwerking met de innovatielabs van de Haagse Hoge School. En dat wij graag buiten de gebaande paden opereren bewijst onze steun aan Timo Lamme. Sporten is zijn grote passie. In de zomermaanden is hij vrijwel dagelijks vinden op de skeelerbaan of op de racefiets. Afgelopen zomer reed Timo zijn eerste NK Inline-skaten op de skeelerpiste in Heerde. Timo mocht 2 gouden, 2 zilveren en 2 bronzen medailles mee naar huis nemen!

In de winter verruilt Timo de wielen voor ijzers en probeert hij zijn dromen in het langebaanschaatsen te verwezenlijken. Zijn doel is om dit seizoen te mogen starten op het Nederlands Kampioenschap Super Sprint en het NK Allround voor Junioren C. Dit kan door via het Gewestelijk Kampioenschap en de Interregio-wedstrijd zich te plaatsen voor de landelijke selectiewedstrijd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *